Az első lépés...

Tisztelt Olvasó!

A szándékot, ami arra ösztönzött, hogy létrehozzam ezt az oldalt már olvashatta a címben is. Nagyon gyakran találkozom praxisomban azzal a problémával, hogy van egy papír tele idegen szavakkal és ez mindenkit megijeszt. Ezt meg tudom érteni. Magam is rendesen be tudok pánikolni, ha valami rendelleneset tapasztalok magamon, pedig az egészségügyben dolgozom és az édesapám orvos. Ahogy mondani szoktam, míg mások kisautókkal- én mentőautóban játszottam. Nem is ragoznám, mennyire zavaró, amikor egy csomó idegen információval lebombáznak valakit, pláne ha el sem magyarázták. Még akkor is, ha éppen azt írja ott, hogy semmi gond (sine morbo).

A másik oldala az lesz a mondandómnak, hogy szakmai kérdéseket feszegessek. Ez néha talán, a fenn említett idegen szavakkal lesz tarkítva, de ígérem megmagyarázom az összeset, hogy az is követhesse az eseményeket, aki nem szakmabéli, de kellően kíváncsi.

Nagyon izgulok, mert a BLOG világ nagyon új nekem is. A külalakot és az elrendezést folyamatosan alakítom majd, ahogyan egyre jobban belejövök.

Nemsokára indulunk!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A maszkról...egy különvélemény a teljesség igénye nélkül!